2015. május 13., szerda

PETER SRÁMEK TITKOS ÁLMÁRÓL BESZÉLT - ZENE.HU

Latin-amerikai szappanopera sztárok bőrébe bújt Nagy Adri és Madár Vera, akikhez igazi szívtipróként Peter Srámek is csatlakozott. A hírességek a Rosalinda és Marimar című sorozatok szereplőit megformálva idézték meg Mexikót, tökéletesen illeszkedve a miliőbe, ahol az úton-útfélen felbukkanó mariachiknál csak az egy főre jutó szappanoperák száma magasabb.
 Ármány, dráma és szenvedély, ahol végül a jó mindig elnyeri méltó jutalmát és az igazság győzedelmeskedik. A Jóban Rosszban színésznőinek és a Rising Star énekesének nemrégiben nagy álma teljesült. Nagy Adri, Madár Vera és Peter Srámek ugyanis, ha csak néhány órára is, de igazi mexikói szappanopera főhősőkké válhattak.
„Régen, suli után lazításképpen a mexikói szappanoperák teljesen kikapcsoltak, néhányra egészen rákattantam, ilyen volt a Rosalinda is. Nagyon örültem, hogy őt formálhattam meg, mert az ő világa és a külseje is abszolút közel áll hozzám” – kezdte az élménybeszámolót Nagy Adri.


Mindent eltúloznak

„Ezek a sorozatok híresek arról, hogy mindent eltúloznak, túlreagálnak a színészek, úgyhogy igyekeztem én is kicsit rájátszani. Mexikó egyébként is közel áll hozzám, temperamentumos lánynak tartom magam, imádom a tengerpartot, a napsütést. Gyakran járunk a párommal mexikói étterembe, nagyon szeretjük az ételeiket, a koktélokat, kedvencünk a margarita el Jimadorral. Egyszer szívesen elmennék ebbe az országba, hogy testközelből is megtapasztalhassam, milyen az igazi latin-amerikai életérzés” – folytatta a gyönyörű színésznő.
A két színésznő mellett Peter Srámek is profikat megszégyenítően pózolt a kamerák előtt.

„Ha volna rá lehetőségem, nagy örömmel kipróbálnám magam egy sorozatban. Ugyanis ez az egyik titkos álmom az éneklés mellett. Nem véletlen, hogy színészetet is tanulok Pozsonyban” – mesélte Peter Srámek, aki magabiztosan alakította Fernando José Altamirano del Castillo-t Vera és Adri oldalán.

„A mexikói sorozatokban mindenki jól öltözött, elegáns, és többnyire a gazdag jóképű srác valahogy mindig beleszeret egy szegény gyönyörű lányba. Azt hiszem, ezzel én is tudnék azonosulni” – tette hozzá nevetve Peter Srámek.

2015.05.12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése