ÉLETRAJZ

 Peter Srámek 1993. szeptember 16-án született Szlovákiában, első gyermekként. 8 éves korában mutatkozott meg énekes tehetsége egy vasárnap délelőtti műsorban, melyben gyerekek szórakoztatták a műsor kedvelőit. Tanulmányait a pozsonyi zenei konzervatóriumban folytatta, ahol 2015-ben végzett. A szlovák Szupersztár c. műsorban győztes lett, így ismert volt Szlovákia részén.

 Talán a közönség Zámbó Jimmy iránt érzett rajongása miatt figyelt fel rá. Peter nagy rajongója a tragikusan elhunyt magyar legendának, ezt egyébként édesanyától örökölte. Darina Srámek - az édesanyja - egyébként magyar származású, de fiának sosem tanította a magyart, Peter elmondása szerint a magyar szavak csak úgy jöttek a nyelvére, bár a szöveget ritkán értette, de imádta énekelni.
 2014-ben jelentkezett a Rising Star c. énekes-tehetségkutató műsorba, ahol a 3. helyezést birtokolta, ám még ennek ellenére is hatalmas rajongótáborai vannak minden korosztályban, egyaránt Magyarországon és Szlovákiában is. 2015 nyarán elkészült első saját dala és hozzá a klippje, azaz az Én őrzöm már!


9 megjegyzés:

  1. Undoríto slovák, mért nem slovákiába énekelsz, az ocsmány nyelveteken.

    VálaszTörlés
  2. Undoríto slovák, mért nem slovákiába énekelsz, az ocsmány nyelveteken.

    VálaszTörlés
  3. Az a hülye aki ocsmányságokat ír Péter származásáról a legnagyobb bunkó! Hajrá Péter! Jól csinálod!

    VálaszTörlés