2015. március 25., szerda

PETER SRÁMEK A RISING STAR IGAZI NYERTESE - BLIKK 2015.03.25.

A Rising Star alatt neki jósolták a legtöbb felkérést, és a jóslat beigazolódni látszik: Peter Srámeket nem csak Ma­gyar­or­szá­gon imádják, hanem Szlovákiában is.


Fotó: Kecskeméti Zoltán

A TV2 te­hetség­ku­ta­tó­já­nak harmadik helyezettje lett a műsor egyik nagy nyertese, nyárig több mint húsz lekötött koncertje van hazánkban, és a Rising Starnak köszönhetően Szlovákiában is hatalmas népszerűségnek örvend. A szlovák Jimmyként emlegetett fiú egyelőre ingázik, alig tudja nyomon követni, hogy mikor hova kell mennie, de szerencséjére édesanyja kézben tartja az ­ügyeit.

– Nem számítottam ekkora népszerűségre, de nagyon örülök neki. A fellépéseimre rengetegen jönnek, főleg azért, mert nem csak egy korosztály szeret. Megszámlálhatatlan mennyiségű levelet kapok velem egykorú fiataloktól és idősebbektől is – árulta el Srámek, aki nagyon hálás menedzsmentjének és édesanyjának, hogy megoldanak helyette mindent. Nem is tudna ő ezekkel foglalkozni, mivel Pozsonyban művészeti konzervatóriumba jár iskolába, és a tanulás sok időt vesz igénybe.



( forrás: Blikk Magazin)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése