ÉLETRAJZ

 Peter Srámek 1993. szeptember 16-án született Szlovákiában, első gyermekként. 8 éves korában mutatkozott meg énekes tehetsége egy vasárnap délelőtti műsorban, melyben gyerekek szórakoztatták a műsor kedvelőit. Tanulmányait a pozsonyi zenei konzervatóriumban folytatta, ahol 2015-ben végzett. A szlovák Szupersztár c. műsorban győztes lett, így ismert volt Szlovákia részén.

 Talán a közönség Zámbó Jimmy iránt érzett rajongása miatt figyelt fel rá. Peter nagy rajongója a tragikusan elhunyt magyar legendának, ezt egyébként édesanyától örökölte. Darina Srámek - az édesanyja - egyébként magyar származású, de fiának sosem tanította a magyart, Peter elmondása szerint a magyar szavak csak úgy jöttek a nyelvére, bár a szöveget ritkán értette, de imádta énekelni.
 2014-ben jelentkezett a Rising Star c. énekes-tehetségkutató műsorba, ahol a 3. helyezést birtokolta, ám még ennek ellenére is hatalmas rajongótáborai vannak minden korosztályban, egyaránt Magyarországon és Szlovákiában is. 2015 nyarán elkészült első saját dala és hozzá a klippje, azaz az Én őrzöm már!


13 megjegyzés:

 1. Undoríto slovák, mért nem slovákiába énekelsz, az ocsmány nyelveteken.

  VálaszTörlés
 2. Undoríto slovák, mért nem slovákiába énekelsz, az ocsmány nyelveteken.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig magyar származású is, te buta

   Törlés
  2. Aki csak bántani tudja az tartsa meg magának a véleményt. Nem kell kombinálni, hagyjátok békén!
   Peti csak így tovább! Nagyon ügyes vagy, imádom a hangod, ahogy énekelsz. 🥰

   Törlés
 3. Az a hülye aki ocsmányságokat ír Péter származásáról a legnagyobb bunkó! Hajrá Péter! Jól csinálod!

  VálaszTörlés
 4. Van egy olyan érzésem h.lehetséges h.Zámbó Jimmy fia!Jól nézze meg mindenki!szem,orr,stb.A másik az édesapjáról soha nem szól a fáma,az édesanyja vez.nevét használja!!+ A dátumok!/pitagoraszi neumerológia!!!/

  VálaszTörlés